2015. március 1., vasárnap

Új videó csatorna!


Tisztelt olvasók, zenerajongók, magyarságban, kultúrában, és értékben gondolkodó hölgyek és urak!
Elérkezett az ideje annak, hogy a munkásságom iránt érdeklődők kétféle csoportját ne hergeljem tovább.

„Pozsonyi úr, a maga írásait imádom, de a zenéje idegesítő. Mindig tovább kell ugranom, ha a csatornáját nézem!
Vagy.
„A Tekintetes úr zseniális, de amikor komolykodik, meg irodalmárkodik, azt unom!”

Ilyen, és ehhez hasonló megjegyzéseket kapok sűrűn.
(Van egy harmadik réteg is, ki hallgat, de nem lehet tudni, hogy aki ebbe a csoportba tartozik, az munkásságom mindkét ágának rajongója, vagy pusztán csak udvarias, és tisztelettudóan tűr.)

Nos, minden probléma megoldása egyszerű, világos, és még csak idegen szavak és kifejezések szótára sem szükségeltetik hozzá.

Úgy döntöttem, hogy az állapotnak véget vetek, és a többség óhajának megfelelően a munkásságom két részét elválasztom egymástól. (Ettől még a mélyben az nem válik el, de az más lapra tartozik.)
Az a csatorna - amit a tisztelt érdeklődő eddig esetleg nézett - marad a zenekari oldal. Ide töltöm majd fel a Tekintetes úrral kapcsolatos anyagokat, és nyitottam egy másik csatornát, ahová a „Pozsonyi Ádám, mint író és közszereplő” témakörhöz kapcsolódó dolgokat töltöm. Mivel ez utóbbi a meghatározó az életemben, előbb utóbb itt lesz majd a több anyag. A korábban ott láthatóakat is majd szép sorban átpakolom ide.
Bízom benne, hogy ez a megoldás mindenkit megelégedéssel tölt majd el, az arcokon mosoly fakad, a ráncolt homlokok kisimulnak, s derű és boldogság költözik majd az otthonokba!
Úgy legyen. Íme!

https://www.youtube.com/channel/UC3gEIcBU4OrFAf2XlSXyS-A