2010. október 13., szerda

Szerencselánc


Ez a lánc eddig már négyszer körbejárta a világot, és most Önhöz is eljutott. Egy olyan levél, mely megváltoztatja életét. Kattintson a következő linkre, és csodálatos dolgok fognak Önnel történni! (www.pozsonyiadam.blogspot.com) Ezzel a varázskóddal egy új világ nyílik ki Ön előtt!
Ne hagyja elúszni a szerencséjét! Új, eddig ismeretlen tudás birtokába juthat! Olyan titkos információknak lesz tulajdonosa, melyek megváltoztatják az életét!

Ez egy ajándék, mely csak Önnek szól. Csak most. Teljesen ingyen. Használja ki ezt a lehetőséget! Ha beírja számítógépének keresőmezőjébe, vagy billentyűzetének tabulátorait kopogtatva begépeli, megnyílik egy kapu, melyen betekintve rácsodálkozhat az univerzum rejtett összefüggéseire, ezen felül még hihetetlenül gazdag, szép, és egészséges fogsorú is lesz. Küldje tovább száz példányban, és szerencséje még az eddigieket is túl fogja szárnyalni!

Azokkal, akik továbbküldték, csodálatosnál csodálatosabb események történtek. Ám nem mindenki volt ily előrelátó. Akadt, aki megszakította a láncot. Glücksbaum Manó New Yorki médiaszakértő nem vette komolyan, elmulasztotta továbbküldeni, s a bár-micvója napján szörnyethalt. Lévy Benjamin kitörlte a kapott fájlt, és rá két hét múlva a lánya hozzáment egy gojhoz. Koppány Taksony Bendegúz, a vámosmikolai Lehel kürtje Önvédelmi Liga Főkopjása csak két példányban küldte tovább, és egy hét múlva négerek költöztek a szomszédságába.
Akik azonban továbbküldték - s még könyvet is rendeltek -, páratlan, sőt hihetetlen szerencsében részesültek.

Müller Anna Ráhel, jó nevű kisebbségszakértő továbbküldte a láncot, sőt még könyvet is rendelt. Másnap mindjárt kiderült, hogy van egy Dachauban elhunyt nagynénikéje, s kapott egymillió dollárt. Idősb. Kovács Elemér, nyugállományú levélkézbesítő - a nyergesepiripócsi MIÉP-alapszervezet utolsó, még életben lévő tagja - minden kötetből rendelt, s rá egy hétre a villamoson utazva arra lett figyelmes, hogy a szemben lévő ülésen Csurka István mosolyog rá.

Ne hagyja veszni a szerencséjét! Használja ki a lehetőséget!