2010. július 12., hétfő

Harcra fel!


 (Réti István (1872-1945) festménye)

A kultúrrendőrség felállítását én már régen szorgalmazom, de sajnos sem én, sem híveim nem kerültek olyan pozícióba, hogy érvényt tudtak volna szerezni ennek a praktikus és közhasznú kezdeményezésnek.
Mondjuk ki nyíltan, a magyar szellemi élet idegen irányítás alatt van már jó ideje, de ennyire a maradék magyar gondolat még a XX. század legsötétebb éveiben sem volt kigyomlálva a közgondolkodásból, mint napjainkban. Mivel politikai és szellemi elitünk idegen, úgy kell cselekednünk, mint hős elődeink a végvári harcok, vagy mint a Trianoni ország csonkítás idején. Példaképeink e téren is Prónay, Héjjas, vagy akár Babocsay László uramék legyenek.

Alakítsunk kis házi kommandókat. Három-négyfős csoportokban fésüljük át a könyvtárakat, és lopkodjuk ki, majd semmisítsük meg a ballib hazaárulás, és ízléstelenség fekélygócait. Ha a kicsempészés nem megoldható, tépjünk a lapokba, firkáljuk össze, szellemi mérgezésre tegyük alkalmatlanná a futtatott senkiházik mocskait, mit hazaáruló médiánk minden szinten propagál.
Ne becsüljük le ezt a feladatot. A világ sorsa szellemi síkon dől el, s nem mindegy, hogy – egyre csökkenő létszámú – fiatalságunk mivel mérgezi lelkületét. Mit ad át a következő (esetleg megszülető) generációnak.

“Spiró ótvar, Konrád átok, Nádastól meg mindjárt hányok!” Ez legyen a felállítandó kis szabadcsapatok indulója, kik hősi, szent harcba indulnak a magyar szellemi élet megtisztításáért. Erkölcsi gátlásunk ne legyen. Ezek gyilkosaink, és mérgeiket ki kell iktatnunk a szervezetünkből. Ha már a “magyar” kormány, a “magyar” írószövetség, a “magyar” könyvterjesztők egyesülete ezt nem teszi meg. Mellesleg, ők is kiiktatnak minket, csak jóval nagyobb háttérrel, jóval aljasabban, és még csak nem is titkolva.

A cél az, hogyha egy magyar ember meglát egy esterházy vagy egy bacher kötetet, álmából felkelve is a szemeteskuka felé pislantson, és félig beragadt szemmel, esetleg ásítást elfojtva is egy nagy ívű elhajító mozdulatot tegyen.
Harcba barátaim, csatára, fel a szent küzdelemre!

(2009. okt. 28.)

1 megjegyzés:

  1. Kedves Ádám,

    Remek ötlet.
    Próbáljátok csak meg, kezdjétek csak el.

    Na most - van itt az oldaladon 90 rajongó, ebből kb. 50 simán lenyomozható névre, címre. Csak szólok, hogy amennyiben nekiállsz/nekiálltok akciózni, mi is nekiállunk akciózni.
    Lesz olyan rajongód, akinek egyszerűen kutyaszarral lesz megtömve a postaládája. Vagy bekenve az autója. Vagy bekenve az arca egy nap, amikor gyanútlanul sétál az utcán.

    És lesz olyan is, akire rágyújtjuk a lakást. Lesz olyan, akit este megvárunk az otthona előtt és nemes egyszerűséggel összeverünk.

    Ti kezdtétek, pozsonyi és bayer, ne csodálkozz, ha elkezdenek eltűnni a blog- és egyéb közösségi média követőid.

    VálaszTörlés